Speelschema’s FTO Jeugd

Hallo tennisser!

 

Leuk dat je (weer) meedoet met de FTO Jeugdcompetitie. Vanaf 12 november gaan we weer van start! De teams zijn verdeeld in poules van 4 of 7 teams. De poules van 7 zijn alle wedstrijden al ingepland. Voor de poules van 4 zijn de eerste 3 wedstrijden alvast gepland, en tijdens de kerstvakantie wordt gekeken of er teams zijn die beter in een andere poule zouden passen, rekening houdend met reisafstanden.

Poule-indeling:

Geel

Groen

Oranje

 

Informatie FTO Jeugd

In de bijlage tref je de spelregels van de FTO Jeugdcompetitie in vogelvlucht.

Het meest belangrijke item hieruit, de jeugd dient geregistreerd te worden.

Om deel te nemen aan de FTO-competitie moet je je aanmelden via onderstaande link. Je krijgt dan FTO Tennis bij je naam te staan zoals afgebeeld hierboven.

Aanmelden kan via deze link;
https://widgets.knltb.club/inschrijven/f984d78b-596b-4e6c-8be0-67f1dfe703b7

Voor vragen zijn we altijd bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. Als je een keer niet kunt spelen moet je voor vrijdag 12:00 uur dit doorgeven aan het kantoor. Daarna verwachten we dat de teams zelf contact opnemen met de tegenstander en de hal. De contactgegevens komen bij de wedstrijd op mijnKNLTB te staan. De intentie is altijd om de wedstrijd in te halen en daar zitten dan €20,- verplaatsingskosten aan verbonden.

Tot slot wensen we iedereen veel tennisplezier toe de komende periode en hopen we op veel leuke en sportieve wedstrijden.

 

 

Met vriendelijke groet,

Team FTO Tennis