Speelschema’s FTO 2023 – 2024

Beste FTO Tennissers,

 

Leuk dat jullie je (weer) opgegeven hebben voor de FTO-competitie. Hierbij ontvangen jullie de planning voor de FTO-competitie seizoen 2023 | 2024. Het was weer een hele klus was om aan alle voorkeuren te voldoen, maar we hebben ons best gedaan om voor iedereen een zo goed mogelijke planning te maken.

 

Planning van de wedstrijden:

In de bijlagen vinden jullie het speelschema voor jouw team | poule. Het kan zijn dat niet bij elke wedstrijd een locatie staat vermeld. Deze informatie zal binnenkort beschikbaar zijn op mijnKNLTB.

Dames vrijdag

Dames Zaterdag

Gemengd Zaterdag

Heren Zaterdag

 

Verplaatsingen:

Bij verhindering willen we jullie vriendelijk verzoeken om eerst zelf naar vervangers te zoeken. Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid van hallen is het vaak niet mogelijk om wedstrijden te verplaatsen. Mocht een team toch een verplaatsing willen, brengen wij €40,00 verplaatsingskosten in rekening. Verplaatsingsverzoeken dienen alleen via het wedstrijdsecretariaat te verlopen en niet rechtstreeks via de hallen.

 

Registratie FTO Tennis:

Het is belangrijk dat alle spelers zich voor 1 september eenmalig registreren als lid van FTO Tennis via deze link (dit geldt alleen voor nieuwe spelers). Hier zijn geen kosten aan verbonden, en je kunt zoveel spelers registreren als nodig is. Vergeet niet dat dit ook geldt voor eventuele reservespelers, anders ben je niet speelgerechtigd.

 

Uitslagen en meer informatie:

Binnenkort zijn alle wedstrijden en uitslagen te zien op mijnKNLTB. Voor meer informatie over de competitie kunnen jullie terecht op www.ftotennis.nl. Daarnaast plaatsen we regelmatig foto’s en het laatste nieuws op onze sociale mediakanalen (Facebook & Instagram).

 

Wat verder een belangrijk punt is, is dat elke wedstrijd gespeeld dient te worden met goede tennisballen (per wedstrijd minimaal 6 ballen van eenzelfde merk, kleur en kwaliteit).

 

Rating & teamopstelling:

Ook dit seizoen zullen we het DDS-systeem gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat de aanvoerder voor de wedstrijd de teamopstelling invult zodat er achteraf geen discussie ontstaat en het eerstgenoemde team direct na afloop de uitslag in kan vullen.

 

Factuur:

Jullie ontvangen eind september per e-mail de factuur voor de competitiebijdrage.

 

Bereikbaarheid:

Vanaf 21 augustus zijn we weer bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur, zoals jullie van ons gewend zijn.

 

We kijken uit naar een sportieve en gezellige competitie!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team FTO Tennis

 

www.ftotennis.nl

info@ftotennis.nl

0572-355605

Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur.