start inschrijving

26-4-2021

De inschrijving voor seizoen 2021-2022 is geopend. Na het afgebroken vorige tennisseizoen hopen we in september wel weer FTO Tennis competitie te kunnen spelen. Ondanks de onzekerheden gaan we de inschrijving opstarten, uiteraard met het voorbehoud van de wettelijke regels die gelden in september.

Samenwerking KNLTB
Na de pilot van afgelopen seizoen gaat FTO Tennis definitief samenwerken met de KNLTB. De organisatie (inschrijving, planning, verplaatsingen, facturering etc.) blijft in handen van FTO Tennis. De inschrijving gaat via MijnKNLTB.toernooi.nl. De uitslagen kunnen de aanvoerders zelf invoeren in de MijnKNLTB app. De meeste tennissers hebben zich afgelopen seizoen al geregistreerd, deze registratie wordt automatisch verlengd. De andere en nieuwe spelers kunnen zich via deze link registreren, wil je dit gelijk doen met de inschrijving in MijnKNLTB.toernooi.nl? Spelers zonder KNLTB-nummer, bijvoorbeeld Duitse spelers, kunnen zich gewoon registreren (zonder nummer).

Inschrijving
We hebben voor de planning een aantal weken nodig, dus de inschrijving sluit voor de Dames Vrijdag competitie op 16 juni en voor de Zaterdag competities op 1 juli. Ingeschreven teams kunnen de inschrijving tot 1 juli zonder kosten intrekken. Je kunt jouw team weer inschrijven via MijnKNLTB.toernooi.nl.

Deelname aan verschillende competities
Steeds meer tennissers spelen mee in meerdere competities, bijvoorbeeld een Gemengd en Damesteam. Heel erg leuk natuurlijk! In verband met de planning willen we verzoeken om alleen de vaste spelers per team op te geven. Invallers kunnen per wedstrijd worden toegevoegd in MijnKNLTB, uiteraard conform de regels voor invallers. Let op: meespelen in meerdere teams in dezelfde competitie (bijvoorbeeld in twee damesteams) mag wel, maar de wedstrijden zullen elkaar overlappen. De speler mag zelf kiezen in welk team hij op elke speeldag speelt.

We hopen dat jullie komend seizoen weer meedoen met de FTO Tennis competitie!

Wij staan er klaar voor!