photo-1584036561566-baf8f5f1b144 orona

13/03/2020

Donderdagmiddag zijn er diverse maatregelen afgekondigd met betrekking tot de bestrijding van het Coronavirus. Deze maatregelen zijn in werking gesteld door de overheid en hebben opvolging gekregen van de sportkoepel NOC/NSF en in een iets later stadium ook van de KNLTB.

Deze maatregel houdt o.a. in dat in bijna alle sporten toernooien en competities tot 31 maart niet meer worden gespeeld. Ook naar FTO Tennis toe is nadrukkelijk geadviseerd de competitie stil te leggen. We hebben gisteren als bestuur spoedoverleg gehad en daarin geconcludeerd dat we dit advies moeten opvolgen. De gezondheid van niet alleen de deelnemers, maar van een ieder is uiteraard belangrijker dan een competitiewedstrijd.

Dit betekent dat er met ingang van aanstaande zaterdag niet meer wordt gespeeld in de FTO Tennis Competitie.

Deze unieke en uitzonderlijke maatregel, zal ongetwijfeld leiden tot een vertekende stand in de competitie. Als bestuur zullen we in een wat later stadium besluiten hoe we hiermee om zullen gaan.

Wij vertrouwen er echter volledig op dat u ons steunt in deze genomen beslissing en dat u begrip heeft voor de ontstane situatie. Als u nog vragen heeft belt of mailt u gerust naar ons kantoor. Door de grote extra drukte kan beantwoording wel wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Houdt u s.v.p. ook onze Facebookpagina en onze website in de gaten voor het laatste nieuws.